spacer
spacer
spacer
 

Mijn methode om de mollen en hun molshopen te laten verdwijnen?

Ter plaatse kies ik de beste plekken om mijn klemmen uit te zetten.

Ik maak onopvallende gaten, zet de klemmen in de mollengangen en maak de gaten weer dicht. Ik plaats kleine vlaggetjes om zo mijn klemmen te kunnen terugvinden.

Ik strijk de molshopen uit zodat uw tuin er opnieuw goed uitziet.

Enkele dagen later kom ik de klemmen controleren. Werd de mol gevangen, dan zorg ik ervoor dat mijn interventie geen sporen nalaat. Anders herplaats ik de klemmen en kom ik een tweede keer terug.

Types dienstverlening

Vangen van één mol

Voor een vast bedrag ga ik de mol vangen. Alles is inbegrepen: strikken, tijd en verplaatsingen tot de mol gevangen wordt.

Vangen van één mol, met een drie maanden waarborg

Het is altijd mogelijk dat een opportunistische mol de vrijgemaakte gangen voor zich zou kunnen inpalmen. Met deze formule vang ik de eerste mol en de andere mol(len) in dezelfde gangen tijdens drie maanden.

Gepersonaliseerd contract

Voor grote gebieden of indien er meedere mollen aanwezig zijn, kan een speciale afspraak gemaakt worden. In zulk een contract zijn meestal de frequentie van mijn interventies en de grootte van het te saneren gebied in aanmerking genomen. Eerst moet ik ter plaats komen en uw wensen kennen vooraleer ik u mijn beste offerte kan voorstellen.